Behandeling & Kosten

"Er is haar nodig"

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: er is haar nodig. Veel haar, weinig haar, dik haar, dun haar of donshaar, het maakt niks uit als het maar aanwezig is. (uitgezonderd schaamhaar.)

Het zal je verbazen wat voor impact verven en correct shapen van de wenkbrauwen alleen al heeft, trust me!
 
Binnen mijn salon kun je terecht voor een ‘gewone’ brow treatment en de populaire brow lamination behandeling. De tijdsduur van de behandeling en de kosten ervan vind je onderaan deze pagina.

Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden vind je de antwoorden op al je brandende vragen onder het kopje FAQ, zoals: ‘wat is een brow lamination`, `kan ik met allergieën bij jou terecht’ en ‘mag ik zelf nog epileren ’.

Behandelingen & Kosten

Brow treatment + Brow lamination

/ 60 minuten

Verven / Harsen / Epileren / Threaden / Lamination / Finishing touch

€55

Brow treatment

/ 45 tot 60 minuten

Verven / Harsen / Epileren / Threaden / Finishing touch

€40

Bijwerken Brow Treatment

/ 30 minuten (binnen 4 weken)

€25

What the F.A.Q.

Een overzicht van een aantal veelgestelde vragen.

Wat is nou eigenlijk een brow lamination?
Tijdens een lamination zetten we de wenkbrauw haren d.m.v. twee verschillende lotions tijdelijk ‘’omhoog.’’ Je kan het vergelijken met het zetten van een permanentje in de haren. Op deze manier halen we het maximale uit de lengtes van de haren waardoor de wenkbrauwen voller ogen. Na de behandeling blijven de haartjes doorkambaar en kun je zelf bepalen hoe je ze het liefst positioneert.
Mag ik mijn wenkbrauwen zelf nog epileren voor de afspraak?
Vooropgesteld kan ik je natuurlijk niets verbieden. Wél adviseer ik je zeker zo’n vier weken voor je afspraak niet meer te epileren. Hoe meer haartjes er staan des te mooier het eind resultaat wordt. Zelf pluk je al gauw te veel weg & laten we eerlijk zijn: je zou mij niet nodig hebben als je wist waar je mee bezig was.
Hoelang houdt een brow lamination?
Elke zes weken heb je een brow cyclus waarbij oude haartjes uitvallen en nieuwe haartjes terug groeien. De nieuwe haartjes zijn onbehandeld waardoor het effect van de brow lamination steeds meer terug loopt. Normaal heb je er dus tot zo’n zes weken plezier van. NOTE: houd er rekening mee dat er altijd een huidreactie kan optreden na het ondergaan van een brow treatment en of brow lamination. NOTE: hormonale disbalans kan het resultaat van een brow lamination beïnvloeden. Bij zwangerschap wordt een brow lamination dan ook afgeraden.